tisdag 13 juli 2010

Chokladcroissanter


Jag fortsätter att blogga om mitt midsommarbak! På midsommardagens förmiddag, när alla midsommarfirare var sådär härligt sega, åt vi  brunch ute i trädgården med amerikanska pannkakor, fruktsallad, jordgubbssmoothie och chokladcroissanter. Chokladcroissanterna svängde vi ihop med färdigköpt smördeg och nutella. Kavla ut de färdiga plattorna (som finns i frysdisken) och skär ett snitt tvärs över så att du får två ganska ”höga” trianglar. Smeta på lite nutella och rulla ihop från den korta sidan. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tror att jag hade inne dem i ugnen ca 20 minuter på 200 grader. Jag fick höja upp dem lite på slutet så att de skulle få lite mer färg. Tyvärr har jag ingen bild på dem när de är färdiga, de försvann nämligen direkt när de kom ut ur ugnen…

1 kommentar: