onsdag 18 augusti 2010

Jitterbuggar


Jag har tidigare lovat att baka sånna här kakor. Mördegskaka med maräng, kan det bli bättre? En regnig sommardag häromdagen när jag traskade hem från mitt jobb så kände jag att det var det dags, nu fick det bli kakbak för en gång skull! Gick till affären och handlade ägg, smör och vetemjöl och annat som hade tagit slut hemma och sedan knåpade jag ihop dessa underbara kakor. Tyvärr missade jag att ha choklad i, men det behöver man inte. Det var en aning annorlunda att baka ihop dem, eftersom det blir lite geggigt när man ska smeta över den vispade äggvitan på degen och sedan rulla ihop den, men kul var det! Receptet hittas här. Som sagt, med eller utan choklad. Och med lite florsocker på toppen av kakorna blir de extra söta. En jitterbugg med en kopp te och en bra film och kvällen är räddad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar