måndag 18 oktober 2010

Som i en godisbutik

I helgen var jag och strosade runt på Paris gator vilket givetvis var helt underbart. Lite här och var sprang jag på mina franska favoritkakor; macarons. De är så fina i alla olika färger och jag blir så lycklig bara av att se dem!!! Vet inte riktigt varför, men så är det bara. Så bland det bästa med Paris tycker jag, förutom att titta på folk och dricka rödvin, är att det finns ett boulangerie i nästan varje hörn, dvs. stan kryllar av macaroner...

Jag köpte med mig dessa hem, se nedan. Med smak av citron, choklad, aprikos, kaffe, hallon, vanilj och lavendel. Kaffesmaken tycker jag var godast denna gång.
För recept, kika in mina egna macaroner. Fler franska favoritkakor jag har är pain au chocolats, tarte au citron och croissants aux amandes... men bak och bilder på det kommer en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar