tisdag 9 november 2010

Varm choklad med skummad mjölk


Idag ska det snöa,  varenda väderleksrapport på TV pratar om denna snö. Än så länge har jag inte sett till några snöflingor. Men efter min lilla fömiddagspromenad med barnvagnen så ska jag sätta mig ner med en god kopp varm choklad toppad med mjölkskum från vår fantastiska mjölkskummare. Det är nämligen det godaste som finns en kall snöig novemberdag.

Det är bara att hälla i lite mjölk, jag föredrar Arlas baristamjölk, trycka på knappen och efter några sekunder har du varmt fantastiskt mjölkskum. Koka unde tiden en halvkopp med mjölk och blanda i ditt chokladpulver, jag hittade det här från Åre chokladfabrik som verkligen är lyxigt gott. Jag brukar blanda det ganska starkt och sedan är det bara att hälla på skummet i koppen och blanda lite lätt. Toppa tillslut med lite kakaopulver och ät något gott till tex ett par färska dadlar.

1 kommentar:

  1. Tack för idag!
    Så det var det här du pysslade med när det var tisdagsprommenad... Ser härligt ut!

    SvaraRadera