onsdag 8 december 2010

Chokladbiskvier

Då var det gjort! Äntligen har jag gjort egna biskvier. Det var inte så svårt men tog ganska lång tid pga de olika momenten som skulle göras. Tog en hel dag faktiskt, men då måste man räkna med min lille bebis som vill ha uppmärksamhet lite titt som tätt oxå. Jag gjorde helt enligt Leilas recept härifrån:
http://www.recept.nu/1.148097/leila_lindholm/kaka/agg_mejeri/chokladbiskvier
Med enda ändringen att jag gjorde mina hälften så stora. De blev väldigt goda men skulle jag göra om dem så skulle jag strunta i citronen i bottensmeten.

Bilden blev lite suddig, men är det kalas så är det!

Om ni undrar vad som mer finns på bilden så är det mina pepparkaksminimuffins med cream cheese lime frosting. Det receptet kommer strax....den som väntar på något gott!

1 kommentar: