måndag 28 februari 2011

På besök i Florens

För två veckor sedan åkte jag och min son och hälsade på min goda vän Susanna i Florens. Det var underbart att komma från minusgrader till  plussgrader och kunna sitta ute och dricka cappuchino. Jag tog lite bilder på godsakerna vi åt och tittade på.

Ludvig spanar på något nere på gatan...

Fruk och grönsaksbilen har kommit för att leverera frukt till affären. Spännande!

Vi gick ut på Forens gator och besökte blandannat en väldigt härlig frukt och grönsaksmarknad. Här fanns det även ostar, skinkor och korvar av alla möjliga sorter.
Jag köpte en bit parmesan  och en gorgonsola. De ligger på skärbrädan på bilden här ovan och håller precis på att skäras till. I morgon kommer lite närbilder på gorgonsolan. För om jag inte vetat att den var från Florens så hade jag trott att den kom direkt från himmelriket, för den var heeeelt fantastisk!
To be continued.....


1 kommentar: