tisdag 15 februari 2011

Yoghurtglass

Om suget efter glass sätter in och man inte har lust att gå och handla, då kan man göra sin egen glass... (förutsatt att man har en del ingredienser hemma).

Såhär gjorde jag:
Ta några deciliter yogurt (jag hade Arlas honungsyogurt hemma), en banan, lite frysta jordgubbar och en matsked honung. Mixa allt, hällde upp i en burk och förvara i frysen några timmar. Fäärdigt och så fräscht!

2 kommentarer:

  1. Jag provade frozen yoghurt första gången bara för några dagar sedan, på ett café i Malmö. Men smaken var lite tråkig. Smakade bara naturell yoghurt.. Det blir nog till att göra egen istället. :)

    (psst, du har väl inte missat att man kan vinna en söt liten grytvante?
    http://themuffinbaker.blogspot.com/2011/02/betty-crocker-en-liten-tavling.html )

    SvaraRadera
  2. Hej The Muffin Baker! Kul att du hittat in på vår blogg!
    Ska definitivt spana in tävlingen du tipsar om.

    SvaraRadera