fredag 4 mars 2011

Glassmaskin

I förrgår slog jag till! Jag köpte en glassmaskin som jag har velat ha länge. När jag kom hem visade det sig att det hade min man också gjort. Han hade köpt en till mig i födelsedagspresent. Han undrade om det var så smart att köpa en glassmaskin några dagar innan jag fyller år när jag har snackat så mycket om denna maskin. Det kanske det inte var, men jag kunde inte vänta längre och jag tänkte inte att han hade snappat upp glassmaskin snacket. Men tydligen hör han vad jag säger ibland;)

Så om någon är sugen på att köpa en sprillans ny maskin så har vi en. Hojta till. Systrar, svägerska, mamma? Eller annan? Annars lämnar jag naturligtvis tillbaka den ena, för två glassmaksiner känns kanske lite too much om jag inte ska öppna en gelateria, å det tänkte jag inte.....eller det kanske jag gör, när jag har smakat glassen!

As we speak håller min första glass på att tillredas. Den är inte klar än men jag kunde inte hålla mig från att visa den nu!

Så håll ut ni kommer få reda på hur gott det blev..... to be continued...!

1 kommentar:

  1. det är ju perfekt med två, ös på och gör glass på löpande band! :D

    SvaraRadera