tisdag 1 mars 2011

Njutning i Florens fortsätter...

Susanna visade lite sevärdigheter som Domen i bakgrunden. Sen traskade vi vidare.
Vi gick förbi skyltfönster som det här....

Satte oss och drack Cappuchino vid floden och jag njöt av att sitta utomhus (det gjorde Susanna med, fast kanske inte lika mycket som jag, hon är ju van). Hur kaffet smakade...? Som kaffe alltid gör i italien, perfekt, eller perfecto kanske man säger.
Efter en härlig dag promenerandes genom Florens gick vi hem och åt... nu kommer det ni väntat på... den fantastiska gorgonsolan!

Jag merar titta på den! Då kommer den ändå ganska så direkt från kylskåpet, krämig är bara förnamnet. Den heter banne mig krämig i efternam oxå. Så får jag presentera Krämig Krämig.

Till efterätt blev det Gelato, alltså glass. Jag förstår Susanna som inte tycker att glassen hemma i Sverige är värd att äta längre. Efter man ätit denna här glass så håller jag med. Då har jag ändå ätit glass i Italien förut men denna var som ingen annan. Olycka, min gomm har smakat glass som den inte trodde fanns. Min gomm har varit lurad i snart 31 års tid. But it´s not fooeld anymore!
Denna fantastiska bägare som vi delade innehåller en yoghurtglass med nutella och en mörk bitter chokladglass.

Detta var mitt bidrag från Florensresan. Jag och Ludvig säger Tack Susanna och Ciao Ciao!

1 kommentar:

  1. Åh vilka härliga bidler, osten ser ju helt gudomlige ut, trodde först det var en krämig kaka!
    Söt liten också, min har en likadan pippi-tröja!

    SvaraRadera