söndag 3 april 2011

Skebo herrgård

I helgen har en fjärdedel av kakkalas varit på herrgård, Skebo herrgård. Ett mycket trevligt ställe måste jag säga. Maten var helt fantastisk, ostarna gudomliga och vinet utomordentligt.

Vi åt fyrarättersmiddag och desserten var en brödpudding med lite olka godsaker på. Här ser ni en bild på den!


Om man som kakkalasbloggare bara fick önska något litet så hade det varit choklad.... Blev väldigt sugen på choklad efter middagen. Men det ordnade sig det med. Min man beställde nämligen varsin liten chokladtryffel. Är man chokladsugen så är man.

Frukosten var även den finfin. Det var inget dignande bord med överflöd av mat utan mer sparsmakat. Jag som gillar maffiga dignande bord tyckte det såg lite skralt ut vid första anblicken. Men det var fel. Varenda liten munsbit låg det kärlek bakom. Hönorna måste ha varit störtlycklig för äggen var fantastiska. Bagaren måste vara kär för brödet var knådat av kärleksfulla händer. Kossorna måste leva ett liv i sus och dus för kändes som yogurten kom direkt från spenen. Just det tyckte inte min man kändes så frächt, jag tyckte det kändes superfrächt.


Så mycket sötsaker fanns det inte här men väldigt mycket annat gott. Så kolla in Skebo herrgård om ni vill ha det mysigt och äta lyckligt!

Trevlig söndag!

1 kommentar:

  1. Hej, ni har väl inte missat chansen att vinna ett av två härliga cupcake-sett i min blogg, idag är sista chansen!

    Kram Karin
    www.bagerskan.se

    SvaraRadera