söndag 30 oktober 2011

En lördag med grötstart

Lördagen började med fiberhavregrynsgröt med blåbär och havremjölk för mig och havregrynsgröt med en klick smör, blåbär och mjölk för Ludvig.
Jag bläddrade i tidningen Buffé och blev otroligt sugen på att prova dessa...
...bountybollar någon dag.
Vi gick ut i höstluften för att uträtta lite ärenden innan dop och barnvakterikväll. Vi var i lekparken, köpte dopresent till dagens dop...
...och tre finfina minicupcakes från detta ställe. Tyvärr missade jag att fota dem, men jag kommer återkomma dit så det kommer en annan gång. Cupcaken fick Chalotte och Daniel som gifte sig. Jag och Anna som var barnvakter la godsakerna på deras säng som en liten bröllopsgåva.
Hej hopp!

2 kommentarer:

  1. snygg väska syrran!! :)

    SvaraRadera
  2. Ja vet! Lööööve it, den var så fin så den slank med på blogga;) Puss

    SvaraRadera