söndag 16 oktober 2011

Mammas mandelmassekakaSist jag var hemma hos mamma och pappa så bjöds det på den här fina efterrätten, som var helt sjukt god! Jag glömde fråga mamma om receptet så det får bli en hemlighet den här gången. Hon, pappa, syrran Anna, Andreas och barnen är för övrigt och semestrar i Turkiet nu. Skönt! Hoppas ni har det bra!

I kakan var det iaf:
Äpplen
Mjöl
Socker
Mandelmassa
Kanske var det säkert nåt mer i!

Vi åt vaniljglass till.

MUMS!

Om det är någon som tycker kakan ser god ut och gärna vill göra den, meddela här isåfall så återkommer jag med receptet.

kram från Emma

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag läser din blogg då och då, och tänkte passa på att tipsa om en tävling som jag har fått presentera i samarbete med Tretti.se. 7 stycken espressomaskiner (Latissima+ från Nespresso, till ett värde utav cirka 3000:- /st) skall lottas ut.
  Man ska bidra med ett eget recept + bild (om man vill) så är man med och tävlar. Det är ännu inte så många bidrag i tävlingen, så jag tror vinstchansen är ganska stor med dina färdigheter. Tänkte bara tipsa dig om du vill vara med och tävla!
  Här är länken till tävlingen:

  http://co-tretti.se/7-sorters-kakor/

  Glöm inte att skriva, i början utav receptet "Jag blev tipsad utav Tårtspecialisten", för att kunna vara med. Det är din personliga invit till tävlingen!.

  Lycka till om du väljer att vara med! :-)
  Kram,
  Malin
  www.tartspecialisten.se

  SvaraRadera