söndag 11 mars 2012

Söndagsfrukost

I veckan har jag varit någorlunda huslig och egengjorda frökex. Nom nom!
Frökexen gjorde jag typ såhär, fast jag använde siktat dinkelmjöl istället för majsmjöl. Måste säga att dessa kex är huuuur goda som helst (och MYCKET enkla att göra!) Havssaltet, tycker jag, bidrar till att de är fantastiskt goda. Det blir som snax! (fast nyttigare ;)


Mina kex smaskade jag och Anton upp i morse. Till kexen kokt ägg och en tvådelad smoothie. Tvådelad eftersom jag gjorde två satser smoothie varav den ena innehöll lite mer blåbär än hallon så den fick en mörkare nyans. Blandade ihop satserna och voila - det blev en "tigersmoothie"...

Smoothien gjorde jag genom att mixa ihop banan, blåbär, hallon, lite vatten och lite mjölk samt proteinpulver.
Gott och fräscht, helt klart!

1 kommentar: