måndag 23 april 2012

Hej hej,

Nej men nu känner jag minsann att det är dags att skriva av mig lite här på kaksajten!
De senaste veckorna har det inte blivit så mycket bakande som jag egentligen önskar, vilket kan bero på att det är så mycket annat som händer i mitt liv och nästan all min energi går till min nya arbetsplats och ny miljö i Stockholm.

Även om jag varit lite trött och inte orkat med att baka alla tårtor, surdegsbröd eller småkakor som jag önskar så har det inte varit helt torrt på bakfronten! Jag har bland annat levererat "nyttiga" kanelbullar, kolasnitt, kärleksmums och det senaste inom freestylandet: "Becherovka-bollar".  Det sistnämna kan liknas med en spetsat chokladboll :) Sen har jag njutit lite av vårsolen, snöslask och käraste familjen, se här:


Anton och jag har invigt balkongen i vårsol (fikat köpe-bullar). Ja men visst, helt ok ibland för en slö bakbloggerska.
Firat påsk i sommarstugan i Bohuslän (bland snö och fina syskonbarn)
 ätit påsktårta
...och mammas goda påskmackor.
Hittat påskägg som tuppen gömt i mammas och pappas trädgård.
Och sist men inte minst, bakat fantastiska kolasnitt!

                       Håll till godo med det här så länge så får ni snart se hur mina Becherovka-bollar blev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar